Politika

“Konzultálni jöttünk” – ezrek vonulnak Orbán irodája felé, egyre dühösebb a tömeg

Pestibulvar.hu

Cikkünk frissül…






 

Jelenleg is zajlik a Momentum által szervezett tüntetés a sajtószabadságért. A demonstrációt napokkal azelőtt hirdette meg a párt, hogy az Index szerkesztősége tömeges felmondásba kezdett volna Dull Szabolcs főszerkesztő gyalázatos menesztése miatt. Az emberek az óbudai Puskás öcsi téren gyülekeztek, 18:25 óra tájékán indultak el a Karmelita kolostor felé.

 

A tervek szerint a Szent György téren 8 körül kezdődnek majd a beszédek. Orosz Anna, Cseh Katalin, Fekete-Győr András momentumos politikusok, Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő és Gulyás Balázs publicista szólal majd fel.

A Pesti Bulvár tudósítója is a helyszínen tartózkodik, a menet elején vonul, amit többnyire momentumosok vezetnek. A menet élén, bár a maszkok miatt többen nehezen felismerhetők, de felfedeztük Fekete-Győr Andrást, a párt elnökét, Orosz Anna elnökségi tagot és Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettest. Hátrébb DK-s zászlókat is láttunk,

A MENETBEN ALSÓ HANGON IS TÖBB EZREN VONULNAK.

DK-sok





A tudósítónk szerint kezd bemelegedni a tömeg, egyre többen skandálják, hogy “Nincs másik”, “Szabad ország, szabad média”, illetve

“KONZULTÁLNI JÖTTÜNK”.

 

A Margit-híd budai hídfőjénél újabb több százas tömeg csatlakozott a menethez, többen jobbikos zászlót lengettek, élükön megjelent Z. Kárpát Dániel, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

A TÜNTETÉS EZZEL HIVATALOSAN IS ÖSSZELLENZÉKIVÉ VÁLT.

A Jobbik csatlakozik a Momentum vezette menethez

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top