Politika

Média1: Már toborozzák az új stábot az Indexbe

168ora.hu

Új szerkesztőségi stábot építenek fel az Indexben, hogy fenn tudják tartani a működést – értesült a Média1 több forrásból. Egyelőre toborozzák az embereket. Azt nem tudni, hogy a mostanival azonos létszámmal működtetnék-e a lapot, vagy kevesebb embert vesznek-e fel. Eddig nagyjából 90 ember dolgozott ott.






 

Annyi biztos,

újságírókat, szerkesztőket már megkerestek, hogy érdekelné-e őket valamilyen pozíció a lapnál.

 

Pénteken csaknem a teljes szerkesztőség felmondott. A hvg.hu információi szerint van, aki azonnal hatállyal adta be a felmondását úgy, hogy a munkavégzés alóli felmentését is kérte, más augusztus 1-el távozna.

168ora.hu

 






A távozók azt közölték, szeretnék folytatni, a lap szellemiségét megtartva. Bodolai László pénteken telefonon vette tudomásul a felmondásokat, hétfőn megy be a szerkesztőségbe.

 

Közben egy Facebook-bejegyzésben azt állította, Dull Szabolcs főszerkesztő üzleti titkokat szivárogtatott ki és magas rangú ellenzéki politikusokkal egyeztetett, a cél érzése szerint az Index szétrobbantása volt.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top