Politika

Az elhízott Orbánon röhög az internet népe! Szuperhősnek látja magát!

Pestibulvar.hu

Napok óta azon röhög a fél internet, hogy Orbán Viktor már önmagát is képtelen olyannak látni, mint amilyen a valóság. A magyar miniszterelnök ugyanis a brüsszeli tárgyalás után azt mondta: „Magyarországnak, nekem személyesen szerencsém van, mert





ÉN VOLTAM KATONA, A FÉL ÉLETEMET EDZŐTÁBOROKBAN ÉS ÖLTÖZŐKBEN TÖLTÖTTEM EL.

 

És nem vagyok a régi, de néhány ilyen libernyákot, akikkel vitatkoznom kellett, azokat azért még elviszem a hátamon. Tehát a fizikai megterhelését a tárgyalásoknak azt én az átlagosnál jobban bírom is, meg bírtam is.” Ehhez képest elég ránézni Orbánra, hogy mindenki láthassa:

A MAGYAR KORMÁNYFŐ DURVÁN ELHÍZOTT. Ő MÉGIS SZUPERHŐSNEK LÁTJA MAGÁT!

 

Az efféle testképzavar lehetne akár magánügy is, de Orbán esetében teljesen nyilvánvaló, hogy ő nem csak saját magát, hanem a teljes valóságot is egyfajta torz szűrőn keresztül látja olyannak, amilyennek ő azt szeretné.

Nem véletlen, hogy a világhálót villámgyorsan ellepték azok a fotók, amelyek az Orbánt és az általa lekicsinyellt Mark Rutte holland kormányfőt állították egymás mellé.

 






A pocakos Orbán és a sportos holland közötti differencia több mint szembetűnő – és nem a magyar miniszterelnök javára…

 

A kérdés ezek után már csak az: vajon hogyan vezethet egy országot olyasvalaki, aki ennyire nem érzékeli a valóságot?

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top