Politika

Öt hónap után végre találkozott Rácz Zsófia a fiatal pedagógusokkal

Forrás: Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár / Facebook

“Ami késik, nem múlik” – közölte a fiatalokért felelős helyettes államtitkár.

 

Ami késik, nem múlik… A Pedagógusok Szakszervezetének Ifjúsági Tagozatával egyeztettem” – jelentette be péntek este Rácz Zsófia a Facebook-oldalán. A fiatalokért felelős helyettes államtitkár a bejegyzésben hozzátette: bár a felhozott témák nagy része köznevelési kérdés, abban állapodtak meg, hogy tolmácsolja az észrevételeket és javaslatokat az illetékes döntéshozók felé.

 

 

A Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozata még júniusban hívta fel a figyelmet arra, hogy Rácz Zsófia 4 hónapon keresztül zsinórban mondta le a találkozóját a szakszervezettel. A tagozat kiemelte, hogy március 16. óta próbálnak meg leszervezni egy 30-60 perces találkozót a helyettes államtitkárral, amin a pedagógushiányról és túlterheltségről, az iskolai agresszióról és a lakhatási helyzetről szerették volna beszélgetni.

 


Az atv.hu akkor megkérdezte az Emmit, hogy miért maradtak el a találkozók, és mikor kerülhet sor újabb egyeztetésre. A minisztérium közölte: “A március 16-i találkozó a veszélyhelyzet miatt maradt el. Rácz Zsófia helyettes államtitkár asszony a Pedagógusok Szakszervezete Országos Ifjúsági Tagozatának ezért is ajánlotta fel az online egyeztetés lehetőségét. Az április 21-i időpontot egy hivatali programváltozás miatt azonban le kellett mondania. Jelenleg zajlik a találkozó új időpontjának egyeztetése.” (nepszava.hu)
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top