Politika

Dull Szabolcs: Meglepő dolgok derülnének ki, ha Bodolai feloldaná a titoktartási nyilatkozatot

nyugatifeny.hu

Semmi nem úgy van, ahogy a Fidesz sulykolja.






Hétfőn délután a közösségi oldalán szólalt meg Dull Szabolcs, az Index.hu menesztett főszerkesztője, akinek a kirúgása után 48 órával a portál teljes szerkesztősége benyújtotta a felmondását, komoly hazai és nemzetközi hullámokat keltve ezzel.

 

Dull Szabolcs a posztjában cáfolja azt a fideszes propagandamédiában terjesztett blődlit, hogy baloldali politikusokkal egyeztetve ő robbantotta volna szét az Indexet.

 

Dull emlékeztet rá, hogy az őt menesztő Bodolai László az LMP delegáltja volt a Nemzeti Választási Bizottságban, és hozzáteszi, hogy kollégáival együtt sok fontos dolgot tudna mondani az elmúlt hetek történéseiről, ha Bodolai feloldaná őket a titoktartási nyilatkozat alól.

 

(Érdekes egybeesés, hogy az Index körüli akkor gyorsult fel a turbulencia, amikor egy hónapja az LMP-s Ungár Péter üzlettársa, Gerényi Gábor benyújtotta az Index feldarabolásáról szóló, ún. Gerényi-tervet – a szerk.)

 

Dull Szabolcs teljes posztját itt tudod elolvasni:

Szorítok és sok erőt kívánok minden kollégámnak, barátomnak, akikkel ma és a napokban papírozzák le, hogyan és mikor…

Közzétette: Dull Szabolcs – 2020. július 27., hétfő

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top