Politika

Most közölték: Demjén Ferenc megtartja a koncertjét, hiába van koronavírus

nyugatifeny.hu

Úgy tudják, hogy rájuk nem vonatkoznak a tilalmi szabályok.


Általános felzúdulást keltett a magyar zenésztársadalomban a kormány csütörtöki döntése, amellyel a korábban ígért augusztus 15-i időpont utánra is megtiltották az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényeket.

 

Mint tegnap megírtuk: még a fideszes elköteleződését nyíltan vállaló Szandi férje, Bogdán Csaba is kiakadt Orbánék húzása miatt.

 

Úgy tűnik, nem vonatkozik azonban mindenkire a szabályozás: az Apostol együttes után most Demjén Ferenc is megtalálta a kiskaput, hogy a koronavírus ellenére megtartsa a koncertjét.

 

A Nyugati Fény vette észre, hogy a Fidesz 2006-os kampánydalát is megíró Demjén Ferenc hivatalos Facebook-oldalán pénteken azt közölték:

“Koncertjeink megtartását, a 2020.07.30-án a Kormányinfón elhangzott tájékoztatás alapján a hatályos jogszabályok NEM BEFOLYÁSOLJÁK!”


 

Magyarázatként hozzáteszik: mivel a Demjén-koncertek

ültetett nézőtérrel rendelkeznek,

ezért ők úgy értelmezik, hogy rájuk nem vonatkoznak a koronavírus miatt meghozott szigorú szabályok.

 

Maga Demjén Ferenc és a közönsége jelentős része egyébként járványügyi szempontból a veszélyeztetett korosztályba tartozik.

Koncertjeink megtartását, a 2020.07.30-án a Kormányinfón elhangzott tájékoztatás alapján a hatályos jogszabályok NEM BEFOLYÁSOLJÁK!

Közzétette: Demjén Ferenc – 2020. július 31., péntek

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top