Politika

Kiderült: így alázza meg a Fidesz a saját szavazóit

Pestibulvar.hu

Az utóbbi időszak egyik legnagyobb felháborodást kiváltó botránya Kaleta Gábor pedofil ügye volt. Az ügy azért is jutott el sokakhoz az ügy, mert Kaleta a Fidesz által kinevezett nagykövet volt, és a lebukása után titokban szállították haza, reménykedve benne, hogy nem derül ki semmi.






 

Azonban az ügy kiderült, és a bírósági ítélet rávilágított arra, hogy a jelenlegi jogrend mennyire “nagyvonalúan” kezeli a pedofil bűncselekményeket, és mennyire enyhén bünteti őket. Talán a botránynak lesz egy olyan hozadéka, hogy kialakul egy politikai oldalaktól független társadalmi konszenzus abban, hogy itt szükséges a büntetési tételek szigorítása.

 

Ám van a történetnek egy másik aspektusa is, mely csak közvetetten kapcsolódik Kaletához és a botrányához. Ez pedig az, hogy kiderült,

HOGYAN TARTJA ORBÁN VIKTOR SÖTÉTSÉGBEN A SZAVAZÓIT!

 






A bírósági ítélethirdetés után gyakorlatilag órákon belül kiderült, hogy a büntetés azért lett ilyen enyhe, mert az ügyészség kötött egy alkut Kaletával, hogy beismerő vallomás esetén egy percet sem kell börtönben töltenie! Csakhogy,

ERRŐL A FIDESZ SZAVAZÓINAK KÉTHARMADA NEM IS HALLOTT!

 

Legalábbis ez derül ki  Publicus Intézet Népszava számára készített felméréséből. A kormánypártiaknak csak 31, míg az ellenzékiek 66 százaléka hallott arról a tényről, hogy Kaleta az enyhe ítéletet az ügyészségi alkunak köszönheti. Így érthető, hogy a kormánypártiak 36 százaléka a bíróságot tartja felelősnek, aminek nem volt mérlegelési lehetősége sem ebben az esetben!

 

Mindez jól mutatja, hogy a fideszes szavazók mennyire megvezethetőek, ha csak a kormányközeli médiából tájékozódnak, és talán jobban érthetővé válik, miért volt szükség az Index tönkretéttelére, melyet becslések szerint kb. 500 ezer Fidesz szavazót is elért szinte napi szinten.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top