Politika

Magyarok egészségén nyerészkedik a kormány

Pestibulvar.hu

A nemrégen bevezetett szabályozás szerint, ha sárga vagy piros besorolású országból érkezik Magyarországra valaki, akkor nem kell kitölteniük a kéthetes karantén időszakot, ha PCR-teszttel bizonyítják, hogy nincsennek megfertőzve. Ezt a tesztet viszont a külföldről érkezőknek kell kifizetniük, amelyek ára 30 ezer forint lesz. Azonban a főváros





24 EZER FORINTÉRT JUTOTT UGYANEZEKHEZ A TESZTEKHEZ ÉS TESZTKAPACITÁSOKHOZ!

 

Mindezt ráadásul akkor, amikor tombolt a vírus, az egész világ versenyben volt az aktív fertőzés kimutatására képes PCR-tesztekért! Akkor a Fidesz gőzerővel támadta Karácsony Gergelyt, hogy túl drágán vették a teszteket. Most, mikor már nincs hiány a tesztekből, és már Magyarországon is gyártják őket, akkor a Nemzeti Népegészségügyi Központnál jelentkezők 30 ezer forintot fizetnek, akiknek pedig sürgősen, hétvégén szükséges, vagy aznapra szeretné az eredményt, azoktól 45 ezer forintot kérnek!

MÁR CSAK AZ A KÉRDÉS, VAJON KINEK A ZSEBÉBE VÁNDOROL AZ ÁRKÜLÖNBSÉG?

 






Mindezet Karácsony Gergely tette közzé Facebook oldalán.

Amikor az egész világ versenyben volt az aktív fertőzés kimutatására képes PCR-tesztekért, a Fővárosi…

Közzétette: Karácsony Gergely – 2020. július 31., péntek

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top