Politika

Egy esztergomnyi magyar hal bele évente – Kálmán Olga súlyos videója az állami kórházakról

nyugatifeny.hu

Öt percnyi tömény valóság.






Újabb résszel jelentkezett Kálmán Olga szemfelnyitó videósorozata, amelyben az ex-műsorvezető a magyar valóság egy-egy szeletét mutatja be úgy, ahogy azt a fideszes médiában soha nem fogod látni.

 

Most az eddigi talán legdrámaibb téma: az állami egészségügy helyzete került terítékre.

 

Magyarországon évente több mint

30 ezer ember

hal meg azért, mert nem kap időben megfelelő orvosi ellátást.

 

A krónikusan forráshiányos egészségügyben sokan kórházi fertőzésben veszítik életüket, és a valóság vélhetően még a hivatalos számoknál is sötétebb.

 

Nem csoda, hogy a koronavírust Magyarországon jelentős részben kórházi fertőzésként kaptál el a betegek.






 

Kálmán Olga külföldi példákkal is összeveti a magyar helyzetet, ami nem szívderítő élmény, viszont mindenképpen érdemes szembenézni a valósággal:

Orbáni egészségügy

NA, AKKOR MOST FIGYELJ! PÁR PERCBEN ELMONDOM milyen a magyar egészségügy, ami Orbán szerint „Európa egyik legjobb egészségügyi rendszere”! – Van olyan ismerősöd, aki gyógyulni ment egy magyar kórházba, majd pont ott szedett össze valamit?- Tudtad, hogy a kormány évekig nem volt hajlandó elárulni, hogy hányan kaptak el kórházi fertőzést, illetve hányan haltak bele?- Hány emberélet kell még ahhoz, hogy a Fidesz kormány belássa, HAZUGSÁGGAL NEM LEHET GYÓGYÍTANI!? #egeszsegugy#orban_kormany#korhazi_fertozesek#kalmanolga

Közzétette: Kálmán Olga Hivatalos oldala – 2020. augusztus 3., hétfő

 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top