Politika

DK: Hangfelvétel bizonyítja, hogy a gödi polgármester fideszesre akarta cserélni a város ellenzéki alpolgármestereit

nyugatifeny.hu

Tovább mérgesedik a helyzet a Pest megyei városban.






A DK birtokába jutott egy hangfelvétel, amelyen Balogh Csaba, Göd momentumos polgármestere arról beszél, hogy a Momentum országos vezetésével egyeztetve le kívánja váltani a szövetséges pártok (LMP és DK) alpolgármestereit, és helyettük a Fidesz önkormányzati képviselőjét nevezné ki alpolgármesternek a városban

– írja keddi közleményében az ellenzéki párt.

 

A hangfelvételen Balogh kijelenti, hogy a jövőben nem kíván együtt dolgozni a szövetséges ellenzéki pártok által jelölt alpolgármesterekkel, hanem helyettük

  • egy fideszes (Pintér György),
  • egy momentumos (Andrejka Zombor)
  • és egy független (Hlavács Judit)

képviselő alpolgármesteri kinevezését támogatja, mondván, bennük “bízik annyira, hogy rájuk tudná bízni” az alpolgármesteri feladatokat.

 

A DK megjegyzi, hogy Balogh

“az általa kívánatosnak tartott alpolgármesterek között első helyen a Fidesz képviselőjét javasolta.

Vagyis Balogh a Momentum-LMP-DK-Jobbik városvezető koalíció helyett a Momentum-Fidesz koalícióra tett javaslatot.






A személycserékre tett javaslatát Balogh – a hangfelvétel tanúsága szerint – megbeszélte a Momentum országos vezetésével is.”

 

Hozzáteszik: az LMP, a DK és a Jobbik számára elfogadhatatlan volt, hogy Balogh Csaba a választáson őt támogató szövetséges pártok ellen fordult és a Fidesszel készült egy új városvezetés kialakítására – ez ugyanis nyíltan szembemegy a gödi polgárok választásokon kinyilvánított akaratával.

 

Ezért az LMP, a DK és Jobbik képviselői kiléptek a Momentummal közös frakcióból és önálló képviselőcsoportot alakítottak Gödön – áll a DK közleményében.

 

A hangfelvételt >>ITT TALÁLOD<<.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top