Politika

Hatalmas baki a kormányoldalon – saját maguk bizonyítványát állították ki

Fotó: MTI/Julien Warnand

Hatalmas felháborodás kísérte a jobboldali médiában Gulyás Balázs, a Magyar Hang újságírójának azon kijelentését, miszerint

“TANULATLAN, VIDÉKI, IDŐS EMBEREK KÉPEZIK A FIDESZ TÁBORÁT”

 

Az igazság az egy olyan dolog, amit mindenki tudni szeretne, majd gyorsan elkezdi tagadni, ha az nem egyezik meg az általa elképzelttel. Ez történt a Fidesz esetében is, sértődés, düh, felháborodás, majd gyorsan egy megbízás a legnagyobb csatacirkálónak, a Magyar Nemzetnek, hogy bizonyítsa be, Gulyás csak egy fröcsögő libernyák, akinek a száján egyenesen Soros György szavai látnak napvilágot.

 

Pelikán elvtárs óta tudjuk, hogy a tények pedig makacs dolgok, így a valami oknál fogva újságnak hívott, papírra nyomtatott betűhalmaznak nem volt könnyű dolga, hogy bebizonyítsa a fentebbi állítás ellentetjét, és valljuk meg,

NEM IS SIKERÜLT NEKIK.

Grafika: magyar Nemzet, Forrás: nézőpont Intézet

 

Szépen lehozták a grafikont, amiből tökéletesen látszik, hogy minél kisebb egy település, és minél idősebb egy választó, annál inkább nagyobb a valószínűsége, hogy a Fideszre fog szavazni. Az iskolázottsággal kapcsolatban már nem hoztak ilyen látványos grafikont, csak egyszerűen idézték a kutatást végző Nézőpont Intézet munkatársát: “A felsőfokú végzettséggel rendelkezők 43 és az érettségizettek 48 százaléka ugyanis a kormánypártokra szavaz.” 

 


Egy gyors, és nem túl bonyolult matematikai művelet után kiderül, hogy bizony akkor ebben a szegmensben  is bukott a Fidesz,

HISZEN A FELSŐFOKÚ VÉGZETTSÉGŰEK 57 SZÁZALÉKA UTASÍTJA EL A POLITIKÁJUKAT!

 

Persze a nagy bűvésztrükk ott van, hogy az ellenzéki szavazatokat külön-külön számolják, így kihozható a hatalmas különbség, ami egyébként össztársadalmi szinten sehogy sem lelhető fel.

 

Tudjuk, koronavírus és miegymás nyomja a kormánypártok vállát, Orbán Viktor az EU-ban tomboló rettentő liberális orkánban is kapaszkodik a kormányrúdba, hiába tépi haját a jeges szél, megpróbálja migránsoktól, vírustól és Európai Ügyészségtől védett vizekre kormányozni országunkat, így nem maradt ideje észrevenni,

AZ ELLENZÉK EGYRE EGYSÉGESEBB,

és már nem segít a számokkal való bűvészkedés, két év múlva azzal a többséggel kell megmérkőzniük, amit most még a fejüket a homokba dugva tagadnak.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top