Politika

Orbán strómanja ellen tiltakozott a futó, nem akarták átadni neki a bronzérmet!

Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor Kép: twitter @reinharduhrig

Elképesztő jelenet játszódott le a tatai félmaratonon: hiába lett harmadik a korcsoportjában az egyik női versenyző, a szervezők nem voltak hajlandóak átadni neki a bronzérmet. Tegyük gyorsan hozzá:





A FUTÓNŐ MEZÉN OLYAN FELIRAT VOLT, AMELLYEL MÉSZÁROS LŐRINC EGYIK ÉRDEKELTSÉGÉNEK ÉPÍTKEZÉSE ELLEN TILTAKOZOTT!

 

A tatai Öreg-tó partján ugyanis luxushotelt akar építeni az Orbán strómanjához köthető Hell Energy cégcsoport egyik tagja, az Avalon szállodalánc, ami ellen rengeteg helyi lakos tiltakozik. Virág Brigitta is közéjük tartozik, ezért a mezére ez volt ráírva: „Stop Avalon!” A futónő már az eredményhirdetés előtt megnézte az online eredményeket és tudta, hogy harmadik lett. Ám

A DOBOGÓRA CSAK AZ ELSŐ ÉS A MÁSODIK HELYEZETTET HÍVTÁK FEL! A MÉSZÁROS-CÉG ELLEN TILTAKOZÓ HARMADIK HELYEZETTET NEM SZÓLÍTOTTÁK!

 

Amikor a nő reklamált, a szervezők kétszer is egyszerűen csak a kezébe akarták nyomni a bronzérmet, anélkül, hogy felhívták volna a pódiumra. Virág Brigitta azonban a Facebook-bejegyzése szerint ezt visszautasította. „Ne haragudjon, de én lefutottam 21K-t, valaki hibázott, s ő a második ember, aki csak úgy a kezembe akarja nyomni a bronzérmet. Én mondtam, nem. Szeretnék felállni a dobogóra!”

A „Stop Avalon!” pólóban futó nőnek végül nagy nehezen mégis átadták a bronzérmet, de

A tegnapi Mini Marathon, Félmarathon margójára írnék.. 😢Történt egy elég érdekes dolog… a családunkból ketten lettünk kategória bronzosok, s ezt már tudtuk az eredményhirdetés előtt, mert az egyik barátunk megnézte. Én azt hittem amúgy, hogy viccelnek, mert nem siettem a 21K-n. Egyrészt nem készültem úgy, mint korábban, másfelől valamelyest célom is volt a Stop Avalonos pólómban tovább a pályán lenni..Jött az eredményhirdetés, kategóriám 35-39 életkor, s nem hívtak ki 3.helyezettként. Nem értettük, újra megnéztük az online eredményeket, s ott voltam 3.helyezettként a kategóriámban. Ekkor oldalról odamentünk, ahol először egy fiatal kislány csak úgy oda akarta adni a bronz érmet, de én mondtam, hogy a szervezővel szeretnék egyeztetni. Várnom kellett, elmondták az úrnak a fiatalok, hogy mi a problémám. Majd kis idő múlva odajött hozzám. Elmondtam, hogy mi a problémám neki is. A családunk barátja ott állt mellettem, így tanúm is van ezekre. A szervezőnek megmutattuk az online eredményt. Ő nézte a listáját,s érdekes módon én nem szerepeltem rajta. De elfogadta az általunk bemutatott online (chipes) eredményt, s ő is ott akarta odaadni a bronzérmet. Én ekkor mondtam neki, hogy ne haragudjon, de én lefutottam 21K-t, valaki hibázott, s ő a második ember, aki csak úgy a kezembe akarja nyomni a bronzérmet. Én mondtam, nem. Szeretnék felállni a dobogóra! Nem én hibáztam. Elment az asztal másik végébe, PM és P.Zoltán, alPM látták, hogy ott vagyok… ismernek már a lakossági fórumról, alPM ált.isk.oszt.társam is volt… Össze is néztek, tudjátok a szokásos nézésükkel… A szervező úr közben visszajött és azt mondta, hogy már csak két kategóriát adnak át, az lemegy, s utána jövök én. Vagyis a legesleg végén, amikor már szinte senki sem volt ott. Amikor nevem, időeredményem bemondták PM, alPM megint összenéztek azzal a lekicsinylő nézéssel. AlPM adta át az érmet. Szóval elgondolkodtat ez az egész eset. Az átadás helyszínén többünknek volt olyan érzése, hogy ez összefügg a Stop Avalonos pólómmal. 🤔Tudomásunk szerint, mivel úgymond "kitoltak" a végére, így a Tatai TV nem rögzítette ahogy felmegyek a színpadra és az utólagos érem átadást. Mi viszont rögzítettük. Van egy másik videónk is, de ez valószínűleg a Tatai TV-nek is meg van, ahol fel kellett volna engem is hívni, de csak két hölgy állt a dobogón, az első két helyezett. Engem ekkor nemes egyszerűséggel nem szólított senki… Érdemes megnézni a felvételen, hogy városunk első embere, PM hányszor tapsol meg. A város, mint egyik szervező részéről senki sem kért elnézését ezért az "apró bakiért". Tisztelt Uraim! Ez Önöket minősíti! A stílus maga az ember!

Közzétette: Brigitta Virág – 2020. augusztus 2., vasárnap

 






Virág Brigitta szerint „az eredmény hirdetés legvégén, mikor már szinte senki sem volt jelen, akkor felhívtak, s átadták.” Ezért ők maguk is készítettek egy felvételt az érem átadásáról (ez a privát videó látható fentebb).

 

A szervezők utólag közleményt adtak ki, miszerint mindössze „sajnálatos technikai hiba” történt, és a dolognak nem volt köze a versenyző mezén látható, Mészáros Lőrinc érdekeltsége ellen tiltakozó felirathoz.

 

Jellemző, hogy bár Orbán és társai mindenhol a sportot dicsőítik, ám a sportszerűséget nem ismerik, és aki ellenük szólni mer, az ellen bármilyen alantas eszközt bevetnek. Az, hogy egy Mészáros-cég ellen tiltakozó sportolóval ilyet megtettek, mindent elárul a Fidesz jellemtelenségéről. Minél több ember értesül erről a gyalázatos történetről, annál kevésbé lehet ezt elhallgatni!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top