Politika

Németh Szilárd bemondta a számot: Már ennyien töltötték ki a “nemzeti” “konzultációt”

nyugatifeny.hu

Azt nem tette hozzá, hogy bárki bárhányszor kitölthette az interneten.






„AZ ÁLLAMPOLGÁROK RÉSZÉRŐL MOST KÜLÖNÖSEN NAGY AZ ÉRDEKLŐDÉS, MÁR KÖZELÍT A

MÁSFÉL MILLIÓHOZ

 

A KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍVET KITÖLTŐK SZÁMA”

– nyilatkozta kedden a Magyar Hírlapnak Németh Szilárd honvédelmi államtitkár, magyar gasztropápa.

 

Németh úgy látja, Magyarország sikeresen védekezett a koronavírus-járvány első szakaszában, ami természetesen a Fidesz-KDNP kétharmados többségének, a cselekvőképes kormánynak tudható be.

 

Szerinte a sikeres védekezés kulcsa „a miniszterelnök által irányított, példaértékű nemzeti összefogás volt”, majd hozzátette:

“Ezt támadta hazug módon, aljas és sunyi politikai szándékok alapján a baloldal. Bár a vírus nem válogat, Gyurcsány és szekértolói képtelenek kibújni a bőrükből.






A DK-tól az MSZP-n és Karácsony Gergely pártján át a Jobbikig ismét bizonyítékát adták annak, hogy a magyarok még ilyen példátlanul kritikus időkben, a pandémiás veszélyhelyzetben sem számíthatnak rájuk.”

 

Németh Szilárd kitért arra is, hogy a készültséget fenn kell tartani, mivel a járvány második hulláma Magyarországot is elérheti.

(MTI) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top