Politika

Szentkirályi Alexandra: „Mi magyarok bármikor képesek vagyunk erőt adni azoknak, akik a leginkább rászorulnak”

168ora.hu

Rendkívüli alkalmakkor mérettetik meg minden nemzet – hangsúlyozta a kormányszóvivő kedden Budapesten, az augusztus 20-i nemzeti ünnep előtti sajtótájékoztatón.






 

Szentkirályi Alexandra hozzátette: a koronavírus-járvány során “mi magyarok bebizonyítottuk, hogy bármikor képesek vagyunk összefogni, erőt meríteni mások kitartásából, és erőt adni azoknak, akik a leginkább rászorulnak”.

 

Az év elején még senki sem gondolta, hogy a 2020-as év más lesz, hogy rajtunk kívül álló okok miatt kevesebbet tudunk találkozni szeretteinkkel, barátainkkal és sokak munkája is megváltozik. A bizonytalan, olykor kellemetlen körülmények viszont kedvező változást is hoztak –  mondta a kormányszóvivő.

 

Az is bebizonyosodott, milyen fontos elődeink kétkezi munkája, amellyel felépítették az országot, és

milyen kevesek lennénk azok nélkül,

akik a tortákat, kenyereket sütik

– közölte Szentkirályi Alexandra.






 

A Parlamentben tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett arra, hogy idén a koronavírus-járvány miatt az augusztus 20-i ünnepi programok nagy része elmarad.

 

Egy belföldi nyaraláson azonban

érdemes felkeresni azokat a pékségeket, cukrászdákat, ahol – a most bemutatott – ország tortáit, a Szent István-napi kenyeret és 2020 leginnovatívabb kenyerét meg lehet kóstolni

– mondta a kormányszóvivő.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top