Politika

Dull Szabolcsot az otthonában zaklatta Vaszily Miklós új tévéjének stábja

Pestibulvar.hu

Az Index volt főszerkesztője a hvg.hu-nak mesélte el, hogy kedden a propagandamédia felkereste a lakásán. Dull a csöngetésre ajtót nyitott, mire azzal szembesült, hogy forgó kamerával áll vele szemben a PestiTV stábja. A PestiTV a kormánypárti Pesti Srácok új kábeltévéje, ami annak a Vaszily Miklósnak a résztulajdonában áll, aki az Index reklámfelületeit értékesítő Indamédiát is tulajdonolja.


 

A stáb azzal érvelt, hogy próbálták telefonon utolérni, de nem jártak sikerrel, ezért keresték fel őt az otthonában.

DULL VÁLASZKÉNT MEGKÉRTE ŐKET, HOGY FEJEZZÉK EZT BE, MAJD RÁJUK CSUKTA AZ AJTÓT.

 

A volt főszerkesztő a hvg.hu-nak úgy fogalmazott: nem érti, miért az ő ajtajánál toporgott a propagandasajtó, nem ő ugyanis az, aki tudja, hogy miért omlott össze az Index.

Dull szerint egy szó sem igaz abból a lejáratásgyanús hírből sem, hogy ő Dobrev Klárát hívogatta volna, pláne nem szövetkezett volna vele. Mint mondta, egyszer beszéltek az elmúlt időszakban, de annak sem volt semmi köze az Index összeomlásához.

 

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top