Politika

Elképesztő pofátlanság amit csinált – Megmutatta, hogy ő se különb a többinél

Kép: MTI / Koszticsák Szilárd

Kinevezése óta először sikerült megszólaltatnia az RTL Klub Híradójának Rácz Zsófiát. Az ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár rövid interjújában kijelentette:





Azt az elvet vallom, hogy akkor nyilatkozok, akkor beszélek valamiről, miután már valamit letettem az asztalra. Jelenleg még a munka fázisa zajlik,” majd szabadkozni kezdett a csatorna riporterének, hogy ezidáig nem sikerült vele összeegyeztetni egy interjút.

“TERMÉSZETESEN, SAJNÁLOM, HOGY HA EBBŐL VOLT FÉLREÉRTÉS, VAGY NEHÉZSÉG, DE AHOGY MOST IS ÖNNEL, BÁRMIKOR NAGYON SZÍVESEN” VÁLASZOL A KÉRDÉSEKRE.

 

Rácz Zsófia 22 évesen lett helyettes államtitkár úgy, hogy akkor még nem volt meg a diplomája, ezért pedig a kormány kénytelen volt törvényt módosítani.

Mikor az RTL munkatársa afelől érdeklődött, hogy mit szól a kormánypárt kinevezése miatti törvénymódosításához, Rácz azt felelte:

“nekem nagyon erős küldetéstudatom van azzal kapcsolatban, hogy a fiatalok hangját képviseljem, az ő hangszórójuk legyek, és megtisztelő, hogy ezt egy ilyen pozícióból tehetem.”






 

A riporter jelezte, hogy nem válaszolt a kérdésre, majd megkérdezte a helyettes államtitkárt, hogy ő is bakinak tartja-e az ügyet,

ERRE RÁCZ MEGKÖSZÖNTE ÉS EGYSZERŰEN ELSÉTÁLT.




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top