Politika

Müller Cecília sajtótájékoztatót tart a migrációs nyomásról

hvg.hu

Úgy tűnik, újra megpróbálják összekapcsolni a migrációs és a koronavírus témáját.






 

Müller Cecília országos tiszti főorvos a tavasszal napok alatt lett a magyar közélet egyik legismertebb alakja. Az operatív törzs sajtótájékoztatói a mémgyárosok kedvencei lettek, Müller már a fiatal szülőket újabb gyerek vállalására ösztönző füzetnek is az egyik reklámarca lett, és az is csak a kötekedő újságírókat zavarta, hogy az életrajzát csak közérdekű adatigénylésre voltak hajlandóak kiadni.

 

Most azonban egészen új szerepben mutatkozik be:

sajtótájékoztatót tart a megnövekedett migrációs nyomásról.

 






Az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtök délelőtt 11 órára hirdetett meg sajtótájékoztatót a röszkei határátkelőhöz, ahol Müller Cecília és Halmosi Zsolt rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes beszél. A meghívó szerint a rendezvény témája „megnövekedett migrációs nyomás és az augusztus 5-én éjjel történt események a magyar–szerb határon”.

 

A kormánypropaganda a járvány kezdetén megpróbálkozott már azzal, hogy a migrációra fogja a koronavírus megérkezését – akkor több iráni diákot is kitoloncoltak az országból. Apró szépséghiba, hogy ők teljesen legálisan tartózkodtak az országban, azóta pedig csendben megszüntették a velük szemben indult büntetőeljárásokat is. A kormánymédia most újra arról ír, hogy migránsok támadták meg a magyar határt, a mai Magyar Nemzet pedig arról értekezik, hogy a járvány enyhülése növeli a bevándorlást. Ma egyébként annyi új fertőzöttet diagnosztizáltak az országban, mint május vége óta egyszer sem.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top