Politika

Tovább titkolózik a kormány – Pökhendi válasszal söpörték félre az ellenzéki képviselőt!

Pestibulvar.hu

Rekordidő alatt, mindössze két és fél hét alatt sikerült felépítenie a kormánynak a kiskunhalasi járványkórházat idén tavasszal, a koronavírus-járvány hazai kitörése után. Orbán Viktor személyesen járta körbe az intézményt az átadása előtt, ahova a sajtó munkatársait is beengedték.






 

Új ágyak, lélegeztetőgépek, műszerek, betegágyanként egy nővér, illetve nyolc-ágyanként két szakorvos.

 

Szabó Tímea a Párbeszéd politikusa azt szerette volna csak megtudni, hogy ezt a modern és felszerelt konténerkórházat, mennyiből építtette fel a kormány.

AZ ELLENZÉKI KÉPVISELŐ NYOLC KÜLÖNBÖZŐ KÉRDÉST TETT FEL ÍRÁSBAN A BELÜGYMINISZTÉRIUMNAK, MELYEK MINDEGYIKÉRE SZÓRÓL SZÓRA UGYAN AZT A VÁLASZT KAPTA:

 

“Magyarország a koronavírussal szembeni első csatát megnyerte, az egészségügyi védekezésnek pedig nem lehetnek pénzügyi korlátai” – áll a belügyminisztérium államtitkárának válaszában.

 

Az ellenzéki képviselő szerint ez nem válasz a kérdésére.

SZABÓ TÍMEA SZERINT A KORMÁNYNAK KÖTELESSÉGE LENNE ÉRDEMI VÁLASZT ADNI, MIVEL A KISKUNHALASI JÁRVÁNYKÓRHÁZAT KÖZPÉNZBŐL FINANSZÍROZTÁK, ÍGY AZZAL A KORMÁNYNAK EL KELL SZÁMOLNIA!

 

Ez nem lehet titok, ez nem lehet ilyen pökhendi válasznak a tárgya, mint amit az államtitkár adott. Ezt minden adófizető állampolgárnak, akinek a pénzéből ezt fizették, joga van tudni” – közölte a Párbeszéd politikusa.

 






Szabó Tímea hozzátette azt is, hogy a járványkórház tájékoztatása szerint, április óta mindössze 30 beteget ápoltak a 150 ágyas új intézményben.

 

A kormányt megkereste az RTL Klub Híradója is, azonban nekik sem árulták el, mennyibe került a konténerkórház.

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top