Politika

Orbánék megőrültek: égő, lerombolt, templomokat, emelkedő Marx- és Lenin-szobrokat látnak!

Pestibulvar.hu

Úgy tűnik, ahogy egyre kisebb a Fidesz támogatottsága, úgy merülnek bele Orbánék mind jobban az esztelen riogatás zavaros mocsarába. Most például a közelgő ünnep alkalmából az állami kitüntetések és minisztériumi elismerések átadásán





GULYÁS GERGELY A VISSZATÉRŐ KOMMUNIZMUS VESZÉLYÉRŐL TARTOTT BESZÉDET!

 

A Miniszterelnökséget vezető miniszter azzal kezdte, hogy „hazánk jobb állapotban van, mint kontinensünk”, majd váratlanul szóba hozta „a régi és már-már születésekor is meglehetősen ócska, de erőszakos kísértet garázdálkodását Európa számtalan országában”. Mint mondta, a „múltat végképp eltörölni” jegyében, „az Újvilágból vett szokás” szerint szobrokat lehet dönteni, múltjukhoz ragaszkodó polgárokat lehet megverni és bántalmazni.

GULYÁS SZERINT LÁTNI AZ EGYRE NYÍLTABBÁ VÁLÓ KERESZTYÉNÜLDÖZÉST A VILÁGBAN, ÉS A KERESZTYÉN KÖZÖSSÉGEK MEGGYENGÍTÉSÉT EURÓPÁBAN.

 

A miniszter döbbenetes komolysággal beszélt arról, hogy ők látják az értelmiség elhallgatott és elhallgattatott csoportjait is, „és mindazt, ami az általunk is jól ismert kommunista liturgiával együtt járt és együtt jár: a kikényszerített önkritika gyakorlását, elhatárolódásokat, elnézéskéréseket”,

LÁTJÁK AZ ÉGŐ, LEROMBOLT, KÁVÉHÁZZÁ ALAKÍTOTT TEMPLOMOKAT ÉS EMELKEDŐ MARX- ÉS LENIN-SZOBROKAT!

 






Mindezek alapján teljesen nyilvánvaló, hogy Orbánék minden kapcsolatukat elveszítették a valósággal. Csak egyetlen cél lebeg a szemük előtt: bármilyen áron egyben akarják tartani a Fidesz táborát. Ehhez azonban egyre vadabb riogatásra van szükség. Orbánéknak ugyanis ez az egyetlen módszerük, csak erre tudnak hivatkozni, mivel eredményeik nincsenek és már nagyon sok ember érzi, hogy sokkal rosszabbul él. Ám minél többen értesülnek erről a trükkről, annál kevesebben hiszik el a Fidesz hazugságait és Orbánék bukása is egyre közelebb kerül!

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top