Politika

Hónapok óta nem látott szigorításokat lebegtetett be Orbán szeptembertől

Pestibulvar.hu

Orbán a szokásos péntek reggeli Kossuth rádiós interjújában arról beszélt, hogy jelenleg a koronavírus-fertőzés behurcolása jelenti a legnagyobb veszélyt Magyarországra, “nagyobbat, mint eddig bármikor”, ezért szükség lehet szigorúbb határátlépési szabályokra. Mint mondta, a téma kiemelt pontja volt a kormány e heti ülésének.






 

Orbán szerint szeptembertől szigorítások várhatók, mert bár nyáron jól működött az eddigi rendszer, ősztől már másra lesz szükség.

“AKI LÁTNI AKARJA, AZ MOST NÉZZE MEG A TENGERT, MERT SZEPTEMBER 1-TŐL MÁS VILÁG JÖN. AZT NEM MONDOM, HOGY SATU, DE EHHEZ KÖZELI ÁLLAPOT JÖN”

– fogalmazott.

A miniszterelnök nyomatékosan arra kért mindenkit, hogy szeptembertől déli irányba senki ne foglaljon nyaralást, mert “bele fog ütközni a határvédelmi intézkedésekbe”. Hogy pontosan milyen intézkedésekről lesz szó, arról részleteket egyelőre nem árult el.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top