Külföld

Egy belga férfinak közel tíz éve rendel pizzát megállás nélkül a rejtélyes zaklatója

Kiemelt kép: Illusztráció (Getty)
Volt, hogy 10 különböző pizzafutár összesen 14 pizzát vitt a férfinak ugyanabban az időpontban.

Ki ne örülne annak, ha most becsengetne hozzá a futár, és átnyújtana egy gőzölgő pizzát, amit most vettek ki a kemencéből? Bizonyára sokan lennének, akik fizetni is hajlandóak lennének a meglepetésért, ha már egyszer őket találta meg a hívatlanul küldött étel.

 

Bizonyára a Belgiumban élő Jean Van Landeghemnek is kellemes perceket okozott, mikor kilenc évvel ezelőtt tévedésből ő lett a címzettje egy házhozszállításnak, a Vice szerint mostanra viszont túlzás nélkül pokollá vált a 65 éves férfi élete.

 

A pizzák ugyanis futószalagon érkeznek a házához, miközben a férfi közel egy évtizede nem rendelt semmilyen ételt egyik étteremből sem. Landeghem nem fizet az ételért, át sem veszi a küldeményeket, hanem egyenesen visszaküldi az étterembe, de ez nem szegi kedvét a nyugdíjast szivató ismeretlennek.

 

A mélypont tavaly januárban érkezett el, mikor 10 különböző pizzafutár összesen 14 pizzát vitt a férfinak ugyanabban az időpontban.

 


A történethez hozzátartozik, hogy Landeghem 32 kilométerre élő barátja szintén részesül a nem kívánt pizzákból. A két férfi évek óta telefonon figyelmezteti egymást, mikor becsenget egyikükhöz a pizzafutár, hogy hamarosan a másikukat is meg fogják látogatni.

 

Landeghemnek fogalma sincs arról, ki lehet a „jótevője”, aki a pizza mellett olykor kebabbal is meglepi a belga nyugdíjast. A férfi érthető módon belefáradt már a betegesen hosszúra nyúló viccbe, elmondása szerint nem tud aludni és már akkor remegni kezd, mikor meghallja, hogy egy robogó befordul az utcába.

 

Bár közel egy évtized sem volt elég arra, hogy megtudja, ki szórakozik vele, nem mondott le róla, hogy megtudja ki áll a dolog mögött. Annyi biztosnak tűnik, hogy egy olyan személy lehet, akit ő is és a barátja is jól ismer.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top