Politika

Elképesztő szégyen, hogy kit választottak az Index új főszerkesztő-helyettesévé

Pestibulvar.hu

Nagyon úgy tűnik, szintet lép a Fidesz, és ezentúl meg sem próbálja titkolni, hogy ki a felelős a lap kivégzéséért.






 

Az utóbbi napokban röppent a hír, hogy hosszas huzavona után Szombathy Pált, az Index egyik kivégzőjét választották a lap főszerkesztőjévé. Bár túl sok illúziónk ezek után nem maradt, hogy az egykor szebb napokat látott hírportál vajon mennyiben lesz független a hatalom tevékenységétől, az még minket is megdöbbentett, amikor kiderült, hogy Szombathy helyettesévé azt a Balogh Ákos Gergelyt nevezték ki,

AKI EGYKORON A FIDELITAS ELNÖKE VOLT, ÉS AKI ÉVEKEN ÁT MŰKÖDTETTE ORBÁN VIKTOR SZEMÉLYES HONLAPJÁT IS.

Bár az, hogy ki végezte ki az Indexet, eddig is teljesen világos volt annak, aki nem dugta teljesen homokba a fejét, az kétségkívül még így is szintlépésnek számít, hogy a Fidesz szemlátomást úgy döntött, ezentúl nyílt lapokkal játszik, és meg sem próbálja titkolni, hogy ki a felelős a portál bedöntéséért. Nehéz lenne legalábbis mással magyarázni azt, hogy miért egy olyan embert neveznének ki a lap vezetőségébe, aki ennyire nyilvánvalóan köthető a kormánypárthoz.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top