Politika

Esernyőkkel borították be a munka közben meghalt bolti dolgozót, hogy az üzlet nyitva maradjon

24.hu
A brazil szupermarket megoldása hatalmas felháborodást váltott ki a dél-amerikai országban.






Közleményben kért elnézést vásárlóitól a Carrefour Brasil szupermarketlánc, miután terjedni kezdett a közösségi oldalakon egy fénykép arról, hogy egyik üzletükben hogyan kezelték egyik munkatársuk halálát – írta a helyi sajtó.

 

fotón látni, hogy a munka közben szívrohamban elhunyt dolgozó holttestét esernyőkkel takarták le, majd sörös rekeszekkel, dobozokkal és kartonlapokkal vették körbe, hogy elrejtsék a vásárlók elől. A vásárlókkal teli üzletet ugyanis a haláleset ellenére nem zárták be.

 

 

Az eset előző hét pénteken történt a Recife városában található üzletben, de csak a héten okozott felháborodást, miután a közösségi oldalakon terjedni kezdett az ott készült fénykép. Az esetről szóló beszámolók szerint a férfi helyi idő szerint reggel fél nyolckor halt meg, de a holttestét csak 11 órakor szállították el a helyszínről.

 






A cég végül közleményben kért bocsánatot az elhunyt családjától, jelezve, hogy „a cég hibát követett el, amikor nem zárta be azonnal az üzletet az eset után, és nem a megfelelő módon bánt a holttesttel”. A vállalat közölte azt is, hogy megváltoztatták a belső szabályzatot, és mostantól kötelező lesz ilyen esetben bezárni az üzletet, amíg a holttestet nem szállítják el.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top