Belföld

Rászóltak a férfira, hogy vegyen szájmaszkot a dohányboltban: nagy balhét rendezett, keresi a rendőrség

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A XV. kerületi rendőrség garázdaság vétség gyanúja miatt keresi azt a férfit, aki múlt vasárnap szétverte az egyik XV. kerületi dohánybolt plexiüvegét.






 

Az rendőrség eddigi információi a következők: egy ismeretlen férfi 2020. augusztus 16-án 13 óra körül Budapesten, a XV. kerületben egy dohányboltba szájmaszk nélkül tért be vásárolni. Az eladó felhívta a figyelmét a kormány által kiadott maszkhasználati rendeletre, és nem engedte őt vásárolni. A férfi emiatt dühös lett és beleütött a vevőtérben lévő plexiüvegbe, ami berepedt.

 

Az elkövetőről kamerafelvétel is készült:

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top