Belföld

Szörnyethalt egy 22 éves férfi: a Kőröshegyi Völgyhídról vette magát a mélybe

budapestkornyeke.hu

Leugrott a Kőröshegyi Völgyhídról egy ember csütörtökön. A 22 éves férfi a helyszínen meghalt.






Csütörtökön délelőtt egy 22 éves férfi leugrott a Kőröshegyi Völgyhídról. A rendőrség szerint Letenye irányából, autóval érkezett a hídra.

 

Hirtelen megállt autójával, kiszállt az autóból és a mélybe vetette magát. A rendőrség közlése szerint a férfi halálát nem idegenkezűség okozta.

 

Nincs leállósáv a hídon

A híd az M7-es autópálya Zamárdi–Balatonszárszó közötti részén fekszik. A 2×2 sávos hídon 110 kilométer/órás sebességkorlátozás van érvényben, és nincsenek leállósávok sem.

1872 méter hosszú, legmagasabb pontja a terepszinttől 88 méter magasan van, a híd szélessége 23,80 méter. Tizenhat pillére közül a legmagasabb 79,70 méter, a legalacsonyabb pedig 17,70 méter, míg a pillérek közti legnagyobb távolság 120 méter. A hatalmas pillérek külső hossza 13 méter, szélességük 5,5 méter, belsejük üreges. Két pillérbe liftet is építettek, ezekre a hídvizsgálatok miatt van szükség.






 

Ha segítség kell!

Ha tud olyan ismerőséről vagy saját maga néz szembe krízishelyzettel, esetleg segítségre van szüksége hívja mobilról is a 116-123 vagy 06 80 820 111 ingyenes telefonszámot!

Kiemelt kép: Kőröshegyi Völgyhíd – Forrás: balatonfoldvar.info.hu

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top