Külföld

Tragédia: az édesanyja egész éjszakára egyedül hagyta, fulladás miatt meghalt egy mindössze négy hónapos csecsemő

Illusztráció: Northfoto

Fulladásos halált halhatott egy mindössze 4 hónapos csecsemő, miután édesanyja egyedül hagyta őt görögországi szálláshelyük szobájában egy cumisüveggel.


A kisfiúhoz másnap reggel ment be az édesanyja, akkor azonban már nem reagált sem a szavakra sem az érintésre. A kétségbeesett 30 éves brit nő ekkor a személyzet segítségét kérte, akik azonnal orvost hívtak a szállodához, írja a Daily Star.

 

Az anya állítása szerint csütörtök éjszaka még megetette kisfiát, az üres cumisüveget pedig az ágyában hagyta, hogy éjszaka hadd játszadozzon vele. A kiérkező orvos vizsgálatai alapján azt nyilatkozta, hogy minden bizonnyal fulladás okozta a csecsemő halálát, azonban biztosat nem tudott mondani, míg a részletesebb kivizsgálások be nem fejeződnek.

 

 

Az édesanya a tragédia után öngyilkossági kísérletet követett el, a szálloda erkélyéről próbált kiugrani, azonban a személyzet sikeresen megállította őt az utolsó másodpercben, így senkinek sem esett baja. A brit nőt jelenleg egy görög kórházban kezelik, ahol pszichológiai segítséget kap a helyi orvosoktól.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a ReplyLegnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top