Politika

Fideszes EP képviselő bukott meg – botrányos kifizetéseken kapták rajta

Pestibulvar.hu

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő kezdte el feltárni, hogy mi lett a sorsa annak a 35 millió forintos állami támogatásnak a sorsa, amit Járóka Lívia fideszes EP képviselő egyesülete kapott 2016-ban. Hadházy előzőleg közérdekű adatigénylést is benyújtott, de erre nem kapott választ.






 

2016-ban, épp mikor Járókának nem jutott hely sem az EP-ben sem a magyar parlamentben, 25, illetve 10 millió forintot kapott a Járóka Lívia Tehetségmentő Egyesület (JALTE) egy hátrányos helyzetű roma gyerekek focioktatását célul tűző program lebonyolítására, illetve az azzal kapcsolatos működési költségekre. Ennek az elköltésére volt kíváncsi Hadházy, hosszas huza-vona után választ is kapott a kérdéseire.

 

A programban szereplő 35 millió forintos állami támogatásból egyharmadát az igazgató, a stratégiai igazgató, illetve koordinátor-sofőr kapta meg, azaz

13 MILLIÓ ÜTÖTTE JÁRÓKA LÍVIA, A FÉRJE ÉS A TESTVÉRE MARKÁT!

 

Akár még indokolt is lehetne egy ilyen fizetés, de azt nagyon nehéz megmagyarázni, hogy miért kellett három soproni személynek kifizetni néhány hónap leforgása alatt 13 millió forintot, azért, hogy néhány szakiskolás Tiszavasváriban focizzon! A naplókból kiderül, hogy a képviselő és családtagjai lakóhelyükről, Sopronból legfeljebb havonta látogattak el a tiszavasvári iskolába. Védhetetlennek tűnik az, hogy

A ROMÁK FELEMELÉSÉRE ADOTT ÁLLAMI PÉNZ MINTEGY HARMADÁT A POLITIKUS CSALÁDJÁNAK A FIZETÉSÉRE FORDÍTOTTÁK!

 






A program befejezése is igen gyanús, a Hadházynak átadott nevelői projektnapló, mintha elvágták volna, egyszer csak megszakad, sem a programzárás, sem a programnyomon követésről nincs szó benne.

 

Járóka Lívia jelenleg a Fidesz EP képviselője, és az Európai Parlament alelnöke. 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top