Politika

Több mint gyanús kivitelezői lista: most fizetik ki Szijjártó jachtozását?

Pestibulvar.hu

A 2023-mas atlétikai világbajnokságra tervezett stadion költségvetése most már biztos, hogy a Puskás Stadion költségvetéséhez fogható





150 MILLIÁRD FORINT LESZ,

és eldőlt a kivitelezők személye is, amely nem meglepő módon megegyezik a stadion építőivel. Így a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Záév Építőipari Zrt. közösen nyerte meg a pályázatot a Paár Attila WHB-csoportjába tartozó Magyar Építő Zrt.-vel.

 

Alvállalkozókról is tudni, így a a Mészáros és Mészáros Kft. sem marad munka nélkül, de jutott megrendelés a Hódmezővásárhelyi Útépítő Kft., ami annak a

SZÍJJ LÁSZLÓNAK AZ ÉRDEKELTSÉGE, AKI 7 MILLIÁRDOT ÉRŐ JACHTJÁT BOCSÁJTOTTA SZIJJÁRTÓ PÉTER RENDELKEZÉSÉRE.

 






Persze a mai napig nem tudjuk, hogy a külügyminiszter fizetett-e a nyaralásért ( a vagyonbevallása szerint nincs annyi pénze, hogy ezt megtegye) vagy ajándékba kapta a luxusüdülést (törvény tiltja az elfogadását) Szíjj Lászlótól, akit mint látszik, újabb állami megrendelésekkel tömnek ki.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top