Politika

Hatalmasat bukott Orbán – Már nem ő a legnépszerűbb politikus!

Pestibulvar.hu

Felmérést készített a Publicus Intézet, melyben arra voltak kíváncsiak, melyik politikus a legnépszerűbb. A felmérés meglepő fordulattal zárult, mivel az első két helyen is ellenzéki politikus végzett.





AZ ELMÚLT IDŐSZAK INTÉZKEDÉSEI RÁNYOMTÁK A BÉLYEGÜKET A MINISZTERELNÖK NÉPSZERŰSÉGÉRE, ÍGY ORBÁN VIKTOR MÁR CSAK A HARMADIK HELYEN SZEREPEL 45 SZÁZALÉKKAL.

 

A legnépszerűbb jelenleg Karácsony Gergely, akit a válaszadók 49 százaléka látna szívesen valamilyen fontos közéleti poszton. Igaz, ő már így is fontos szerepet tölt be mint Budapest főpolgármestere, tehát esetében teljesítmény alapján értékelhetnek az emberek – közölte a Népszava.

EZ ALAPJÁN PEDIG KARÁCSONYT TÖBBEN TARTJÁK ALKALMASNAK EGY MEGHATÁROZÓ POZÍCIÓRA, MINT A MINISZTERELNÖKKÉNT BIZONYÍTÓ ORBÁN VIKTORT.

 

A második helyen is ellenzéki politikus foglal helyet, a válaszadók 48 százaléka szavazott Márki-Zay Péterre, aki ezzel szintén a miniszterelnök előtt zárt.

A pártpolitikusok közül is sokan zárkóztak fel, szinte egy csoportban követik Karácsony Gergelyt. Dobrev Klára, Fekete-Győr András és Kunhalmi Ágnes 7-9 százalékos távolságra vannak a főpolgármestertől, de még Jakab Péter sem marad el sokkal tőlük.

 






Pártpreferenciát tekintve az ellenzéki térfélen jelenleg a Demokratikus Koalíció végzett az első helyen, ezt követi fej-fej mellett az MSZP és a Momentum, majd a harmadik helyen a Jobbik végzett. Az összesített eredményeket tekintve, a biztos szavazók körében már csak körülbelül 3 százalékpont választja el az ellenzéki összefogást a Fidesztől,

ÉS HA TOVÁBBRA IS ILYEN ÜTEMBEN ERŐSÖDIK AZ ELLENZÉK, A 2022-ES VÁLASZTÁSOKON GYŐZTESKÉNT KERÜLHETNEK KI.

Forrás: Népszava.hu

forrás



Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top