Politika

Pánik van a Fideszben – fontos posztra akarják rátenni a kezüket

Pestibulvar.hu

A Nemzeti Választási Bizottság leköszönő elnökének helyére hamarosan új kinevezett érkezik. Hivatalosan a kormányfő javaslatára a köztársasági elnök nevezi majd ki az új elnököt. Ennek ellenére, a Fidesz a kérdésben hét párti egyeztetést hívott össze.






 

Az óvatosság egyrészt érthető lehet, hiszen jövőre választások, és a Belarusz helyzetet árnyékában nem lenne jó, az elmúlt időszakhoz hasonló, botrányokkal terhelt évek elé néznénk. Akik azonban abban reménykedtek, hogy Orbán valamiféle konszenzusos megállapodásra törekszik a személyt illetően, annak tévednie kell, mert Orbán Balázs a Fidesz részéről gyakorlatilag

EGY ULTIMÁTUMMAL ÉRKEZETT AZ ÜLÉSRE!

 

Arról tájékoztatta az ellenzéket, hogy neik már van egy kész tervük, az ellenzéki pártok pedig eldönthetik, csatlakoznak-e ehhez, vagy nem! Demokrácia ez a javából kérem, nagyjából megmutatja, mire lehet számítani majd 2022-ben.






Így lesöpörték azt az ellenzéki javaslatot is, hogy az NVI új elnökét közösen megalkotott pályázat útján, konszenzussal választanák ki a pártok. Szinte felháborodtak a kormánypárt képviselői, hogy akkor ez elveszi Orbán Viktortól a jogot a jelölésre. Nagyjából ez megmutatja, hogy megint a nemzetközi közvéleménynek szóló színjáték zajlik, amiben az ellenzéki pártok csak díszletnek kellenek. 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top