Politika

Jogszabálysértéssel kezdte a kampányát a fideszes jelölt – mit várjunk tőle ezután?

Pestibulvar.hu

Koncz Ferenc halála miatt Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerületében időközi választást írtak ki. A Fidesz-KDNP helyi szervezetének döntése alapján a pártszövetség Koncz Zsófiát, az elhunyt képviselő lányát indítja, aki rögtön jogszabálysértéssel kezdett bele a kampányába. Koncz Zsófia a saját Facebook-oldalára olyan kampányfotókat posztolt, amelyeken gyerekek körében látható, ezért Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6. számú választókerület választási bizottsága





MEGÁLLAPÍTOTTA, HOGY JOGSZABÁLYSÉRTÉS TÖRTÉNT!

 

A bizottság felszólította a fideszes jelöltet, hogy törölje le a közösségi oldaláról a képeket, de bírságot nem szabott ki. „Egy jelölt gyermekekkel közös fotóinak közösségi oldalon történő megosztása és ezáltal bárki részére elérhetővé válása pozitív színben tünteti fel a jelöltet, és ezáltal sérti az esélyegyenlőséget azzal szemben aki ilyent nem használ”  – olvasható az indoklásban.

forrás

 




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top