Politika

Mi folyik itt? Orbántól 500 méterre költözött Kelemen Beatrix a válás után

nyugatifeny.hu

Felcsútról Kútvölgybe.






Már nem Felcsúton, hanem egy budapesti, XII. kerületi ingatlanban van Kelemen Beatrixnak lakcíme – szúrta ki az mfor.hu az „üzletasszony” céges adataiban.

 

Arról, hogy Mészáros Lőrinc és felesége válnak, múlt pénteken adott ki közleményt a házaspár az állami hírügynökségen keresztül.

 






Ez azért is meglepő volt, mert Mészáros Lőrinc februárban még azzal zavart el egy tőle kérdező újságírót, hogy ő nem közszereplő.

 

Kelemen Beatrix új lakcíme már Kútvölgyben, a Kikelet utcában található, egy 12 lakásos társasházban. A címet szeptember 2-án, két nappal a válás bejelentése előtt jegyezték be.

 

A lap megjegyzi: a háznak és a környéknek két érdekessége is van.

 

Egyrészt a nyilvános céges adatbázisok szerint 2007 és 2009 között ebben az épületben volt bejegyzett lakcíme Huth Gergelynek, a Pesti Srácok főszerkesztőjének.

 






A másik említésre méltó tény, hogy a közelben több kormányzati, illetve kormányközeli személy építkezése folyik, vagy már elkészült otthona található.

 

Többek között légvonalban 400-500 méterre fekszik az utca ahol Orbán Viktor lakik.

 

Hasonló távolságra van az Istenhegyi utca is, ahol Schmidt Mária “Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványa” jutott hozzá ingyen egy addig az állam tulajdonában lévő villaépülethez.

 

(mfor.hu) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top