Politika

Gusztustalan amit művelt: újabb pedofil botrány robbant ki a Fidesz körül

AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK

2018 nyarán Fohsz Tivadar, a XVII. kerület fideszes alpolgármestere egyik pillanatról a másikra tűnt el a helyi közéletből. Most derült ki, hogy a háttérben a nevelt lánya molesztálasa állhat, mellyel a rendőrség meggyanúsította. Próbáltak neki segíteni, de még mindig gyanúsított.

 






A HVG információi szerint Fohsz Tivadar ellen elég bizonyíték gyűlt össze ahhoz, hogy meggyanúsítsák, de mivel a szemérem elleni erőszak elévült, az eljárást megszüntették. Egy másik ügyben azonban még mindig gyanúsított,

TILTOTT PORNOGRÁF FELVÉTELLEL VALÓ VISSZAÉLÉS MIATT FOLYIK AZ ELJÁRÁS.

2018 júliusában egy fiatal lány juttatott el a rendőrségnek egy pendrive-ot, melyen egy hangfelvétel volt. A szakértők azt állapították meg, hogy a felvétel eredeti, nem manipulálták meg. Egy férfi és egy nő feszült hangulatú beszélgetése hallható a felvételen, ahol a nő azzal tállítja, hogy a férfit volt az, aki

A LÁNYÁHOZ “ELŐSZÖR SZEXUÁLISAN HOZZÁÉRT, AKI ELŐSZÖR KIELÉGÍTETTE.”

 

A férfiról kiderült, hogy Fohsz Tivadar az, aki a feleségével beszél, és a nevelt lánya az áldozat. Fohsz ekkor még a XVII. kerület fideszes alpolgármestere volt, jelenleg is a párt helyi szervezetének a tagja. Ennek a felvételnek és rendőrségi nyomozásnak tudható be, hogy 2018 végén hirtelen eltűnt a kerületi közéletből, majd a következő önkormányzati választáson sem őt indította a Fidesz, bár mindig magabiztosan nyert a körzetében.

A NEVELT LÁNYA TETT ELLENE FELJELENTÉST,

mert a szobájában kamerát talált, mely eszközöket a rendőrség a házkutatás során meg is talált és le is foglalt. A BRFK által indított nyomozás szemérem elleni erőszak és más bűncselekmények miatt folyik, melynek büntetési tétele öttől tíz évigterjed.






 

Ugyanis Fohsz nem csak felszerelte a kamerát és kukkolt vele, de felvételeket is készített, azokat a laptopján meg is találták, melyeken a lány hol meztelenül, hol fürdés vagy öltözés, néha pedig maszturbáció közben látható.

 

A Demokratikus Koalíció azt kérdezte az ügyben a  Fidesztől és a pedofilkormánytól, hogy miért tikolták el, hogy éveken át egy pedofil bűnelkövetőt foglalkoztattak XVII. kerületi alpolgármesterként, éppen úgy, ahogy Kaleta Gábor pedofilbotrányát is eltitkolták?

 

Hány pedofil bűnelkövetőt és kisgyermekeket molesztáló szexuális ragadozót bujtat még a Fidesz országosan Kaleta Gáboron és Fohsz Tivadaron túl?






 

Melyik fideszes politikusról, diplomatáról, hivatalnokról fog még kiderülni, hogy gyermekek elleni szexuális bűncselekményeket követett el, csak a Fidesz eltitkolta?

 

Ki hátráltatta a pedofilügyben történő nyomozást azzal, hogy előre szólt Fohsz Tivadarnak a közelgő rendőrségi házkutatásról?

 

Vadai Ágnes írásbeli kérdéssel fordult Pintér Sándor belügyminiszterhez az ügyben.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top