Politika

A legpiszkosabb gyakorlatot folytatja Orbán – ezért még felelnie kell!

MTI / Máthé Zoltán

A kormány elérkezettnek látta az időt, hogy az Origó, a Megyei napilapok, a Népszabadság és az Index után egy újabb médiumot számoljon fel.

 


A Klubrádió 2021. február 14-én lejáró frekvencia jogosultságát nem hosszabbítja meg a Médiatanács, a rádió hosszabítási kérelmének nem tesz eleget, hanem pályázatot ír ki a Budapest FM 92,9 MHz-es közösségi rádiós frekvenciára. Ezzel a lépéssel

JÖVŐRE MEGSZŰNHET A KLUBRÁDIÓ!

 

A kialakult helyzetben, ha tovább akar működni a rádió, akkor a frekvenciát az új pályázat keretén belül kell újra elnyernie. A hosszabítás megtagadása viszont azt jelzi, nincs szándék arra, hogy a Klubrádió tovább működjön.

 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerint a Klubrádió több alkalommal is megsértette a médiatörvényt, ezért nem hosszabítanak. Arató András, a Klubrádió elnöke erre úgy reagált, hogy

“A LEÍRT HIVATKOZÁS A KLUBRÁDIÓ SOROZATOS TÖRVÉNYSZEGÉSEIRŐL EGYSZERŰEN NEM ÁLLJA MEG A HELYÉT.”

 


Ugyanis, ha lett volna számottevő szabálytalanság, akkor számottevő büntetést szabtak volna ki a rádióra, ilyen azonban sohasem történt. Arató nem tagadja, hogy az eltelt években a “működés természetes rendje szerint” kaptak bírságokat, de ezek nem voltak jelentősek.

“MONDHATTÁK VOLNA INKÁBB AZT, HOGY NEM SZERETIK A KLUBRÁDIÓT.”

– nyilatkozta Arató András. Erről már csak az jut eszünkbe, mikor a  a Sargentini-jelentősről szóló vitában kiröhögték Orbánt:

 
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top