Politika

Rogán-közeli fogorvos a Magyar Sí Szövetség új elnöke

168ora.hu

Fürstner Józsefet választották pénteken a Magyar Sí Szövetség elnökévé. Az 52 éves fogorvos egyedüli jelölt volt, miután Dávid Ilona és Barta Csaba a helyszínen jelezte, nem kíván elnök lenni, Csobánczy Gábor pedig el sem ment a küldöttgyűlésre – írja a Nemzeti Sport.






 

A Miklós Edit vezette előző elnökséget júliusban hívták vissza. Mint a 168 óra elsőként megírta, az előző elnököt közokirathmisításal gyanúsíthatják:

444 ennek kapcsán megjegyzi: Fürstner József az a Rogán Antal és a Rogán jobbkezeként emlegetett Kertész Balázs környékéről ismert fogorvos, aki az Index 2016-os cikke szerint 2011 novemberében 44 millió forinért vett meg egy 245 négyzetméteres, ötszobás, önkormányzati tulajdonú ingatlant Budapesten az Aulich utcában, alig egy évvel azután, hogy lakássá minősítették.

 

Három hónappal a vásárlás után ide tette át székhelyét a Monavis Consulting Kft. Ennek ügyvezetője Kertész Balázs, de Fürstner svájci cégeken keresztül is kapcsolódik a Rogán-Kertész körhöz. Bár Rogán tagadta, hogy közeli kapcsolatban állna Kertésszel, az Index videófelvételt mutatott be arról, hogy Rogán, Kertész majd Habony Árpád belépnek ugyanabba az Aulich utcai házba, ahol az ötszobás lakás is található.

(A hvg.hu nyomán) | forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top