Politika

Újabb fideszes pedofilbotrány a XVII. kerületben – Vadai Ágnes válaszokat vár Pintér Sándortól

nyugatifeny.hu

Bemutatjuk Fohsz Tivadart.






Dezső András, korábban az Index, jelenleg a HVG újságírója tárta fel a Fidesz újabb pedofilbotrányát – hívta fel a figyelmet pénteken Vadai Ágnes.

 

A DK frakcióvezető-helyettese emlékeztetett: Dezső cikkéből kiderül, hogy Fohsz Tivadart, a XVII. kerület korábbi alpolgármesterét két évvel ezelőtt azért vonta háttérbe a Fidesz, mert pedofil tartalmú képeket és videókat tartott a laptopján, és éveken át

molesztálta a nevelt lányát,

sőt rejtett kamerákat helyezett el a közös otthonukban, hogy pedofil felvételeket készítsen róla.






 

Fohsz Tivadar, a XVII. kerület korábbi alpolgármestere

A gyomorforgató ügyben a hatalom többször is kisegítette a fideszes politikust: fülest kapott például arról, hogy a rendőrség hamarosan házkutatást fog nála tartani.

 

Pár hónapon belül ez a második pedofilbotrány, amelyben a Fidesz eltitkolja, hogy politikusa pedofil bűncselekményeket követhetett el – közölte Vadai.

 

“A Demokratikus Koalíció válaszokat vár a Fidesztől és a kormánytól:

  • Miért fedezték a saját nevelt lányát molesztáló Fohsz Tivadar fideszes politikust?
  • Miért titkolták el, hogy éveken át egy pedofil bűnelkövetőt foglalkoztattak XVII. kerületi alpolgármesterként, éppen úgy, ahogy Kaleta Gábor pedofilbotrányát is eltitkolták?
  • Hány pedofil bűnelkövetőt és kisgyermekeket molesztáló ragadozót bujtat még a Fidesz országosan?
  • Melyik fideszes politikusról, diplomatáról, hivatalnokról fog még kiderülni, hogy gyermekek elleni bűncselekményeket követett el, csak a Fidesz eltitkolta?
  • Ki hátráltatta a pedofilügyben történő nyomozást azzal, hogy előre szólt Fohsz Tivadarnak a közelgő rendőrségi házkutatásról?”

– sorolta Vadai, aki elmondta azt is, a HVG által feltárt súlyos bűncselekmény ügyében írásbeli kérdésekkel fordul Pintér Sándor belügyminiszterhez.

 






Videó:

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top