Politika

Beszórta Rogán Antal udvarába a kamukonzultációs íveket a Momentum (+videó)

nyugatifeny.hu

Nem finomkodtak.






Rogán Antal budai villájánál akcióztak a momentumosok: a párt aktivistái az elmúlt hetekben összegyűjtött konzultációs ívek egy részét az agymosásért felelős miniszter kertjébe öntötték.

 

Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja elmondta:

„A kormány legutóbbi, koronavírusról szóló propagandakonzultációja 2 milliárd forintjába került a magyar embereknek. Orbán Viktor kormánya az országot fenyegető legnagyobb veszélyben is arra költi a közpénzt, hogy magának kampányoljon, és adatokat gyűjtsön.

Ezekért a manipulációs kampányokért Rogán Antal propagandaminisztériuma felel: az ő feladata, hogy a Fidesz politikailag profitáljon a válságból – akkor is, ha emiatt nem jut pénz szappanra és fertőtlenítőszerre a kórházakban és iskolákban.

Ha az ország vezetői nem jachtozással töltötték volna a nyarat és nem hazugságokra és propagandára herdálták volna el ezt a közvagyont, nem káosszal indulna a második hullám.

Az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezer kamukonzultációs ívet hoztak a szimpatizánsaink, hogy ezzel is üzenjenek a kormánynak: nem kérnek a hazugságukból.”






 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top