Politika

Gyurcsány: Miért kell 20-50 ezer forintot fizetniük az embereknek a tesztekért, amit az ő pénzükön vettek?

nyugatifeny.hu

Bárgyú semmitmondásnak nevezte a miniszterelnök nyilatkozatát.






A Demokratikus Koalíció elnöke reakciójában alaposan leszedte a keresztvizet Orbán Viktor szombat esti “rendkívüli” M1-interjújáról.

 

Gyurcsány Ferenc azt írja:

“Üres locsogás, nyugodt ábrázattal.

Ennyi volt a kormányfő ma esti rendkívüli beszéde. Tényleg rendkívüli volt. Rendkívül kínos, hogy valaki félórán keresztül semmitmondóan tudjon beszélni arról, hogy semmit nem csinált, semmit nem csinál, semmit nem fog csinálni annak érdekében, hogy érdemben tudjuk kezelni a koronavírus-válságot.






Legyünk nyugodtak! – mondta. Ne ijedjünk meg attól, hogy hetente duplázódik a megbetegedések száma, hogy rohamosan növekszik a kórházban ápoltak száma, hogy egyre-másra zárnak be iskolai osztályok!

Nem beszélt arról, hogy miért nem végzünk tömeges teszteket, hogy miért nincsen kontaktkutatás, hogy járványhelyzet esetén miért kell 20-50 ezer forintot fizetni az embereknek, miközben az ő pénzükön vették meg a rengeteg berendezést, eszközt, tesztet. Miért van rendben, hogy kétszer fizettetnek velünk?

Bárgyú semmitmondással reagál arra, hogy 14,5 százalékkal, szinte soha nem látott mértékben csökkent az ország nemzeti jövedelme a második negyedévben, hogy a hiányt már a kormány is 7-9 százalék közé várja. És lehazudva az égről a csillagot azt mondja, hogy lassan többen dolgoznak Magyarországon, mint a vírusválság előtt.

Hogy az esztelenség csúcspontjára jussunk, hosszú tirádákban magyarázza, hogy a magyar jogállamiság, sajtószabadság, demokrácia meghaladja Németországét. Nehéz eldönteni, hogy nevessen vagy sírjon az ember.

Egy tehetetlen, cselekvésképtelen, ötlettelen, sodródó ember vágott nyugodt képet a semmittevéshez. Egy válság felé rohanó ország kormányfője bizonyította ma este, hogy nem ért semmit, hogy nem lát semmit, hogy fogalma sincs a tennivalókról.

Jaj lesz neked Magyarország, ha nem veszed kezedbe sorsodat!”






 

Üres locsogás, nyugodt ábrázattal.Ennyi volt a kormányfő ma esti rendkívüli beszéde. Tényleg rendkívüli volt….

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2020. szeptember 12., szombat

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top