Politika

Visszarakják az M1-re a botrányos híradóst, aki a saját véleményét szokta felolvasni hírként

nyugatifeny.hu

Közmédia, 2020.


Mint arról beszámoltunk, hónapok óta nem látható a közszolgálatinak hazudott, valójában kormányszolgálati M1 csatorna képernyőjén Németh Balázs.

 

A trafiktulajdonos fideszes “riporter” a Média1.hu médiaipari szakportál szerint vállalaton belüli személyes konfliktusba került, ezért vették le a képernyőről.

 

A konfliktus idejére a műsorvezető ugyan továbbra is állományban volt, vagyis nem mondtak fel neki, csak eleinte szabadságon volt, majd szabadságáról való visszatérés után sem volt beosztva, ezért nem láthatták a nézők nagyjából május óta.

 

Media1 azt írja: mostanra elsimulhatott a nézeteltérés, mivel Németh Balázs neve hosszú idő után újra szerepel a műsorvezetők beosztásában, vagyis visszatérhet az esti híradóba.


 

A Média1 szerint Németh Balázsnak a szakmában csak Pitbull becenévvel illetett Németh Zsolt közmédiás csatornaigazgatóval támadt konfliktusa, ami azonban a jelek szerint Németh győzelmével zárult.

 

A műsorvezető mostantól olyan feltételekkel dolgozhat, azaz annyit és azokban az idősávokban, mint a koronavírus előtt.

 

Németh Balázs a csatorna egyik legvitatottabb műsorvezetője: bírálták, amiért magánvállalkozása is

nemzeti dohánybolt-koncessziós joghoz

jutott az állami trafiktendernek köszönhetően, másrészt amiért a médiatörvényi tiltás ellenére rendszeresen

kommentárt

fűz a bejátszásokhoz, sajátos hangnemben. Emiatt a Médiatanács több alkalommal is elmarasztalta az állami tévécsatorna működtetőjét.


 

Az egyik ilyen eset az alábbi volt:

 

(Media1.hu) | forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top