Politika

A volt miniszterelnök kitálalt: ez volt a titkos Gyurcsány-Simicska találkozó igazi célja

Pestibulvar.hu

Gyurcsány Ferencet az újjonnan alakult PestiTV kereste meg, és kérdezte, mi volt a Gyurcsány-Simicska találkozó témája. A volt miniszterelnök Facebook bejegyzésben vallott be mindent.

 






A kérdés eredetiben így hangzott:

“Információnk szerint a tegnapi nap során Gyurcsány Ferenc DK elnök és Simicska Lajos találkozott Budán. A kérdésem az lenne, hogy miről szólt ez a találkozó és miért találkozott Gyurcsány Ferenc Simicska Lajossal?
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdvözlettel:
Bohár Dániel
PestiTV”

 

Gyurcsány Ferenc nem teketóriázott, és a Facebookon adott nyílt és őszinte választ a propagandisták kérdésére. A választ is szó szerint közöljük, hogy mindenről pontosan értesüljenek olvasóink:

“Hát most aztán lebuktunk, így jobb, ha inkább elmondom a teljes igazságot. A fent említett titkos találkozó eredeti célja az volt, hogy mutassak pár hasznos főzési tippet Simicska Lajosnak – szuvidálás, marinálás, flambírozás, a rántás-habarás már nagyon jól megy neki – cserébe pedig hoz nekem egy nadrágtartót (mindig is vágytam rá) és én is tanácsot adok neki, hogy milyen tornacipő illene hozzá a legjobban, miután megmutattam a saját gyűjteményemet, de mivel végül Soros György is csatlakozott hozzánk, elénekeltük az Ismerős Arcoktól a Nélküledet visszafelé, kétszer. A végén még egy szelfit is lőttünk! Remélem, hogy semmit sem hagytam ki.”

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top