Politika

A Penny Market 5 millió forinttal támogatja Magyarország életmentő hőseit

civilhetes.net

A Penny Market arany fokozatú partnerként 5 millió forintot adományozott az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak (OMSZA). 





A hosszú távra tervezett támogatással Magyarország legrégebb óta jelen lévő hard diszkont üzletlánca az egészségügy frontvonalában éjjel-nappal életekért küzdő mentősök nemes szolgálatát segíti. A pénzadományt az alapítvány részéről Mocskonyi Nóra, vállalati adományszervező vette át.

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány az ország 255 mentőállomásán nap mint nap szolgálatot teljesítő több mint 8400 mentődolgozóért végzi a munkáját. Hiszünk a bajtársiasságban, a józan emberi gondolkodásban és a segítségnyújtás örömében. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Penny Marketben olyan hosszú távú partnerre leltünk, akivel osztozunk ezeken az értékeken.” – mondta el Kónya Zoltán, az OMSZA kuratóriumának elnöke, majd hozzátette: “Bajtársaink az elmúlt hónapokban kiemelt terhelésnek voltak kitéve, ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy a hazai gazdasági szereplőket is érzékenyen érintette a járvány. Éppen ezért tartjuk példamutatónak a Penny Market támogatását, amelyet ezúton is köszönünk minden bajtársunk nevében.

 






A Penny Market cégkultúrájában mindig is erősen jelen volt az empátia és szolidaritás. A koronavírus-járvány még inkább rávilágított azoknak, a járványhezetben is a lehető legmagasabb színvonalon teljesítő egészségügyi dolgozóknak a felelősségére és kitartására, akiknek kulcsszerepe van az életmentésben.” – nyilatkozta Florian Jens Naegele, a Penny Market Magyarország Kft. vezérigazgatója. “A magyar mentős közösség tagjai a legnehezebb helyzetekben és pillanatokban segítenek a bajba jutott embereknek. Tevékenységük ezért elismerést és támogatást érdemel, különösen a mostani helyzetben, amikor még inkább felértékelődik a szerepük és a támogatásuk is” – tette hozzá a cégvezető.

 

A németországi Rewe Csoporthoz tartozó Penny Market Magyarország üzleti filozófiájában kezdettől fogva meghatározó helyet foglal el a társadalmi felelősségvállalás. A diszkontlánc közel 24 éve segít különféle adományokkal számos magyarországi szervezetet. Az elmúlt 10 évben több mint 100 millió forint értékű adománnyal támogatta például tárgy-, élelmiszer- és pénzadományokkal az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványon keresztül a daganatos betegséggel küzdő gyermekeket és azok családtagjait.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top