Politika

Orbán elhallgattatta az orvost, aki fontos információkat mondott volna el!

Pestibulvar.hu

Orbán Viktort szemmel láthatóan semmi más nem érdekli, csak az, hogy pozitív híradásokkal szolgálhasson a követőinek, így kínosan ügyel arra, hogy semmilyen kritikus információ ne hangozzon el közösségi oldalára feltöltött videójában.

 






Erről tanúskodik az is, hogy a miniszterelnök ismét nekilátott a gondosan dokumentált kórházjárásnak, ebből kifolyólag pedig ma reggel a Korányiban kezdett. Orbán talán épp azért választotta ezt a kórházat, mivel a Népszava korábban arról számolt be, hogy se itt, se a Dél-pesti Centrumkórházban nincs már szabad lélegeztetőkapacitás.

 

Ezt a csorbát akarta kiküszöbölni a miniszterelnök azzal, hogy leült beszélgetni a már közel 24 órája szolgálatban lévő ügyeletes orvossal, majd megkérdezte tőle, hogy hány covidos van jelenleg az intézményben, illetve azt, hogy

“LÉLEGEZTETŐGÉP VAN-E ELÉG?”

 

Az orvos természetesen készségesen válaszolt is Orbánnak, és kijelentette:

“ÚGY TUDOM, HOGY AZZAL NEM IS VOLT PROBLÉMA. INKÁBB AZZAL VAN A BAJ, HOGY KELL HOZZÁ TECHNIKUS MEG KELL HOZZÁ…”

 

A mondatot azonban már nem fejezhette be az interjúalany, mivel Orbánt nem érdekelte semmi más, csak az, hogy a lélegeztetőkapacitással a múltban nem volt probléma.

 

 






Ebből pedig arra lehet következtetni, hogy a kórház látogatásnak egyedüli célja az volt, hogy egy orvos szájából hangozzon el az a mondat, volt és van elég lélegeztetőgép!

ARRA AZONBAN MÁR NEM VOLT KÍVÁNCSI A MINISZTERELNÖK, HOGY NINCS ANNYI SZAKEMBER, AKIK ÜZEMELTETNI IS TUDNÁK EZEKET!

 

444.hu közlése szerint azonban nem ártott volna ha végighallgatja az orvost a miniszterelnök, mivel így teljesen hiába vásárolt be a kormány 300 milliárd forintért lélegeztetőgépeket, és így hiába duzzasztotta fel 20 ezresre a kapacitás ezekből az eszközökből, egyszerűen nincs hozzá elegendő szakápoló és technikus ebben az országban.

 

Korábban Hegyi Péter professzor is ezt hangsúlyozta ki, aki szerint

“MA MAGYARORSZÁGON TELJESEN MINDEGY, HOGY MENNYI LÉLEGEZTETŐGÉP ÁLL RENDELKEZÉSRE, NAGYJÁBÓL 3000 INTENZÍVES ÁGY FÖLÖTT KALKULÁLNI TELJESEN IRREÁLIS A BETEGELLÁTÁSBAN”.

 

A professzor azt is megemlítette, hogy tavasszal a járvány idején kikérték a véleményüket más szakértőkkel együtt, rendszeresen összehívták a járványügyi bizottságot, most a második hullámban azonban tudomása szerint ez már nem történt meg.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top