Belföld

Barta Sylvia ijesztő dolgokat mesélt a koronavírus szövődményeiről

Kiemelt kép: Instagram/@bartasylvia_hivatalos
Pedig már négy és fél hónapja negatív.





Az időjósról az elsők között derült ki, hogy elkapta a koronavírust, amit szervezete nagyon nehezen küzdött le. A negatív tesztje után azonban nem oldódott meg minden. Barta Sylvia négy és fél hónapja kapta kézhez az eredményt, de azóta is vannak tünetei. Ráadásul nem is ez a legmeglepőbb.

Sajnos hiába telnek, múlnak a hetek még mindig nem vagyok a régi! Aggodalomra adnak okoz az erőteljes immunválasz okozta bőrelváltozások, a sportolástól teljesen független izom-és ízületi fájdalmak, memória- és látászavarok és még sok egyéb olyan tünet, ami a koronavírus fertőzés óta jelentkeztek…és nem csak nálam, hanem a férjemnél is! Ez pedig azért nagyon különös, mert ő tünetmentesen esett át a fertőzésen! Pozitív volt a PCR -tesztje, de egy köhintés vagy más tünetek nélkül győzte le a vírust! És mégis, a fertőzésnek a tünetmentes hordozóknál is lehetnek következményei, ún. maradványtünetei!

– osztotta meg közösségi oldalán Barta Sylvia.






 

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top