Politika

Lehet, hogy 26 menekült érkezett egy föld alatti alagúton keresztül Magyarországra

A legutóbb felfedezett alagút - Forrás: police.hu

Senkinek sem tűnt fel, miben mesterkednek a kerítés közvetlen közelében.





Lassan nemhogy naponta, óránként bukkannak rá alagutakra a déli határon lévő kerítésnél. A terepkutatás során 2020. szeptember 19-én 19 óra 45 perckor a Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség határszakaszán, Csikéria térségében a rendőrök felfedeztek egy újabb alagutat, amely szerb területről indul, és az ideiglenes biztonsági határzár alatt húzódik.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy az ilyen alagutakon történő közlekedés életveszéllyel járhat! – olvasható a közleményben, mint ha a menekültek tudnának magyarul és rendszeresen olvasnák a rendőrség hivatalos oldalát.

 

Vasárnap reggel Bács-Kiskun megyében leltek rá egyre. Ám vasárnap délután is kiderült, hogy 26 menekült – akiket Mórahalom külterületén tartóztattak fel – ilyen módszerrel érkezett – írja honlapján a rendőrség. (nepszava.hu)

 

 

A propaganda dübörög, kissé fircsa, hogy a legújabb alagutat 2 nappal Németh Szilárd legújabb agit-prop videója után találták meg.










Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top