Politika

Rátóti az SZFE-ügyről: az igazi cél a kormánybuktatás

168ora.hu

Rátóti Zoltán szerint az SZFE új kuratóriuma bármit csinált volna, ugyanez lett volna a vége – a cél a kormány megdöntése.






 

Az Origónak adott interjújában azt mondja, kiderült egy kiszivárgott dokumentumból, hogy előre eltervezett politikai akció volt az SZFE körüli botrány. Ez a kiszivárgott dokumentum pedig az a körlevél, amit az SZFE kommunikációs vezetője küldött ki a hallgatóknak a nyári szabadegyetemről, amelynek keretében megnéztek egy egyetemfoglalásról szóló dokumentumfilmet, és Gulyás Márton is a rendezvény közreműködői között volt.

 

A Nemzeti Színház színésze, egyben az SZFE-t felügyelő, de az egyetem jelenlegi, lemondott vezetése és a diákok által illegitimnek tartott kuratórium tagja azt mondja, az egyetemi autonómia hangoztatása csak “fedősztori”, a cél a kormány megbuktatása.

 

Rátóti szerint több tanárt és kollégát is megvezettek.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top