Politika

Szijjártó: “európai emberek százezrei vagy akár milliói veszíthették el az állásukat”

Alfahir.hu

Arra van szükség, hogy a koronavírus-járvány miatt munkanélkülivé vált európaiaknak újra legyen munkájuk – közölte saját közösségi oldalán Szijjártó Péter az európai uniós tagországok külügyminisztereinek brüsszeli ülését követően.






 

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy véleménye szerint már látható, hogy a világjárvány milyen komoly gazdasági következményekkel jár, európai emberek százezrei vagy akár milliói veszíthették el az állásukat.

Az EU-nak elsődleges kötelessége, hogy megoldásokat találjon a válság miatt bajba jutott európaiak problémáira, munkahelyet biztosítva számukra

– jelentette ki Szijjártó.

 

Hozzátette, ezért arra kérte az Európai Bizottságot, hogy hagyjon fel a migráció legális útvonalainak létrehozásával és az afrikai munkavállalók szükségességének hangoztatásával, mert a helyzet megváltozott.

“Nincsen ilyen szükség. Arra van szükség, hogy az európai embereknek újra legyen munkájuk”

– tette hozzá a külügyminiszter.

 





forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top