Politika

Menczer a szivárogtatásokról: Szijjártó még nem rúgott ki elég embert

168ora.hu

Menczer Tamás volt a vendége az ATV Egyenes beszédének, a KKM államtitkárát kérdezték az újságíró-listázásról is, vagyis arról az ügyről, hogy a Külügyminisztérium az uniós nagykövetségektől kért be információkat, hogy mely újságírók jártak szakmai utakon náluk.

 






“Ez egy kiszivárgott dokumentum. Ez maga egy érdekes dolog. Úgy tűnik, a külügyminiszter úr még nem rúgott ki elég embert, még mindig szivárognak dokumentumok”, válaszolta Menczer, írja a 24.hu.

Kérdésre, hogy ez fenyegetés-e, Menczer azt mondta, nem.

 

Ugyanígy arról is beszélt Mencer, hogy nem listáznak újságírókat, “se ilyen szándékunk, se tudásunk sincs hozzá”, de azt is mondta, gyűjteni kezdtek adatokat újságírói látogatásokról. Menczerék ugyanis azt látták, hogy „a Soros-szervezetekhez” köthető, érzékenyítő kurzusokat tartanak újságíróknak.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top