Politika

Hadházy: Szemtanú van róla, hogy Szijjártó étterembe és haza is helikopterrel jár (+fotók)

nyugatifeny.hu

Urizálás, at its best.


Hadházy Ákos független képviselő csütörtöki Facebook-posztjában tanúsága szerint nem csak sietős közfeladatok miatt szokott helikopterrel reülni Szijjártó Péter. A Hadházy által közzétett fotók szerint az egyik szekszárdi borászatba is azzal érkezhetett.

 

Eddig annyit lehetett tudni, hogy Szijjártó július 14-én egy üzemlátogatásra is helikopterrel ment, és elküldette a szolgálati Mercedesét, hogy a repülés után a Szekszárd melletti Őcsényben átszállhasson, és a 15 kilométerre fekvő Tolna felé vegye az irányt.

 

Most viszont Hadházy azt írja:

“Egy szemtanú szerint Szijjártó mégsem Őcsényben szállt le a helikopterrel, amikor Tolnára ment egy propaganda eseményre – hanem a szekszárdi Bodri borászat lóistállójának karámjában…

Az információ szerint a miniszter ezután fideszes politikusokkal és meghívott vendégekkel együtt elköltött egy ebédet a borászat elegáns Optimus éttermében – ezért kellett tehát a rendőrség VIP helikopterével lesietni, és csak utána az üresen odaküldött Mercedesbe átülni. Az informátor képet is küldött a lovas karámban leszállt helikopterről.”

 

Hadházy megjegyzi, hogy két hete írásbeli kérdéssel fordult a külügyminisztériumhoz, hogy valóban Szijjártó ment-e a rendőrségi luxushelikopterrel ebédelni, de még nem érkezett válasz.


 

Hadházy egy másik kérdését sem válaszolta meg alaposan a tárca, a válaszból nem derült ki, hogy hányszor helikopterezett a miniszter.

“Pedig a jelek szerint Szíjjártó még haza is helikopterrel jár”

– írja Hadházy, akinek egy másik, dunakeszi lakos arról számolt be: négy alkalommal volt szemtanúja annak, hogy a dunakeszi reptéren megjelennek az állami Mercedesek, majd megérkezik helikopterrel a miniszter, és onnan autóval megy tovább, nyilvánvalóan haza. A képviselő a dunakeszi repülőtéri landolásokról is közölt több fényképet.

forrás
Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!
Kattints a hozzászóláshoz

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top