Politika

Orbán néhány hét alatt megbukhat, ha berobban a járvány!

Pestibulvar.hu

Nincs elegendő orvos és ápoló a kiskunhalasi járványkórházban. Az RTL Klub Híradója szerint az intézményben jelenleg csak négy kritikus állapotú beteget kezelnek, de a 12 ágyas intenzív osztály is maximum 40 beteget tud fogadni. És őket is csak akkor, ha lesz hozzá szakmai személyzet.

 






Nem véletlenül fojtotta bele a szót kórházlátogatása során Orbán Viktor abba az orvosba, aki arról akart beszélni, hogy az egészségügyben kevés a szakember. A Fideszben is tudják, hogy a koronavírusos betegek gyógyításában a legnagyobb problémát az orvoshiány és a kevés nővér jelenti. És ez nem olyan gond, amit pár százmillió forint elköltésével orvosolni lehet!

LÉLEGEZTETŐGÉPEKET TUDOTT MUTOGATNI ORBÁN, DE NINCS AZ A PÉNZ, AMIVEL ORVOSOKAT ÉS TECHNIKUSOKAT VARÁZSOLHATNA A KÓRHÁZAKBA!

 

A Fidesz az elmúlt tíz évben végig tagadta, hogy orvos- és nővérhiány van. Amikor ez szóba került, mindig tudtak mondani különböző számokat és statisztikákat, amikkel lerázták ezt a kérdést. A járvánnyal azonban pechje van Orbánnak: most még vezényelhetik ide-oda a meglévő kórházi személyzetet, de minél több a fertőzött, annál hamarabb előáll az a helyzet, hogy bizonyos kórházakban nem lesz elegendő orvos, nővér és technikus!

EZ PEDIG EMBEREK HALÁLÁT OKOZHATJA!

 

Nem véletlenül titkolja a Fidesz-kormány a járvánnyal kapcsolatos pontos adatokat.

Amikor például az RTL Klub Híradója megkérdezte az operatív törzset, hogy pontosan honnan vezényelnek át Kiskunhalasra orvosokat és ápolókat, semmilyen választ nem kaptak.

ORBÁN TUDJA: HA KIDERÜL AZ IGAZSÁG, ABBA ŐK BELEBUKNAK!

 






A Fideszben most azért imádkoznak, nehogy még jobban berobbanjon a járvány, mert akkor mindenki számára nyilvánvaló lesz, hogy a kórházakban nincs elég ember, aki gyógyíthatna. A következő hetekben fog eldőlni Orbánék sorsa: sikerül-e a meglévő kórházi kapacitással kezelniük a helyzetet, vagy az elmúlt tíz év összes hazugsága rájuk omlik.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top