Politika

Szörnyű jóslat érkezett: egekbe szökhet a halálesetek száma Magyarországon!

Pestibulvar.hu

A Washingtoni Egyetemen működő Egészségmérési és -értékelési Intézet (IHME),  világszerte az egyik legelismertebb és legmegbízhatóbbnak tartott, egészségügyi trendek modellezésével foglalkozó kutatóintézet. 

 






A koronavírus járvány kitörése óta szinte mindenki figyelembe vette az előrejelzéseiket, mert olyan kifinomult matematikai modellekkel dolgoznak, melyek képesek előrejelezni, hogy a jelenleg érvényes adatok alapján mi fog történni. A valóság mindig igazolta előrejelzéseiket. E mellett különböző forgatókönyveket is fel állítanak, attól függően, hogy milyen intézkedések történhetnek a jövőben.

 

Ők azt jósolják a jelenlegi adatokból és trendekből, hogy amennyiben minden így marad, és nem történik a védekezésben változás, akkor  Magyarországon novemberben fog tetőzni a járvány, mégpedig eddig elképzelhetetlennek hitt mértékben,

NAPONTA 220 HALÁLESETÉRT LESZ FELELŐS A KORONAVÍRUS!

 

Az év végéig pedig több mint 12 és fél ezer halálos áldozata lehet a járványnak, de még ennél is rosszabb lehet a helyzet, ha időközben enyhítenek a korlátozásokon a hatóságok. Az viszont jó hír, hogyha a jelenlegi biztonsági előírásokat mindenki betartja szigorúan, akkor ennél lehet alacsonyabb is az elhalálozási arány. Nagyon fontos az előrejelzések alapján, hogy ne enyhítsen a kormány az intézkedéseken, mert akkor, ha szabadjára engedik a vírust,

KARÁCSONYKOR FEG TETŐZNI A JÁRVÁNY, 550 NAPI HALOTTAL!

 






Elég aggasztó az előrejelzésben, hogy az optimista előrejelzés szerint is novemberben a csúcson napi 35 ezer megbetegedéssel kell számolni, ami azt eredményezni, hogy nem lesz elég a kórházi kapacitás a betegek kezelésére! Nem a kórházi ágyak számával lesz a probléma, hanem az intenzív ellátásra alkalmas helyekkel, ezért várható lesz, hogy egyre több kórházi osztályt fognak átsorolni, ami viszont a normál ellátási kapacitást fogja csökkenteni.

 

Mindehhez hozzá kell tenni, hogy ez a jelenlegi adatokon, érvényes szabályozásokon és társadalmi viselkedésen alapuló modell, amit jó, vagy rossz irányba is módosíthat bármilyen intézkedés. Azt viszont jelenleg nem látjuk, hogy a kormány bármit tenne a katasztrófa megállításáért.

forrás




Segítsd fennmaradásunk!
Csatlakozz hozzánk!



Kattints a hozzászóláshoz

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply



Legnépszerűbb

Az 1848-as szabadságharc idejében a bátor ifjak 12 követelésében az első (így legfontosabb) pont az volt, hogy ne legyen CENZÚRA.

Mi ennek eleget téve oldalunkról kiűzzük a cenzúrát és a híreket teljes formában ferdítés nélkül, annak eredetiségét megőrizve közöljük olvasóink felé.

Csatlakozz hozzánk!

Független hírek © 2018 Themetf

To Top